Високо напрежение във Варна: Спартак натиска за по-скъпи билети за дербито с Черно море

Моряците отказаха офертата на соколите

Спорт
15:17 - 17 Септември 2024
748
Високо напрежение във Варна: Спартак натиска за по-скъпи билети за дербито с Черно море

Футболното дерби на Варна наближава, а междувременно Спартак и Черно море са влезли в задочен спор за цената на билетите. В неделя "соколите" приемат "моряците" на "Коритото" в Цветния квартал.

"Наистина не мога да повярвам, че привържениците на Спартак Варна не осъзнават, че собствениците на техния клуб скубят самите тях, за да могат да спечелят някой лев повече.

И за тези, които не са наясно, веднага пояснявам. Българският футболен съюз изпрати писмо до двата клуба, в което категорично заяви, че идеята на Спартак да пусне своите фенове на стадиона за варненското дерби тази неделя с билета от срещата с Левски, подлежи на санкция.

За да няма такава, трябва да има споразумение между двата клуба. От Спартак Варна изпратиха оферта до Черно море, която гласи - "Ние вземаме 30 лева от вашите фенове, а през пролетта вие вземате 30 лева от нашите фенове за мача на "Тича".

За тези които не знаят, билетите на стадиона на Черно море за ВСИЧКИ мачове от първенството и Купата на България са на цена 15 лева и тя не се променя, независимо кой е съперникът.

И какво излиза, Спартак са готови да набутат своите фенове с двойно по-скъп билет за срещата на "Тича", само и само да могат да вземат по 30 лева от феновете на Черно море тази неделя.

Черно море категорично отказа "офертата" и предложи споразумение, билетът за двата мача да е 15 лева. Е, вече е ясно какъв е отговорът на колегите от Спартак!", написа във "Фейсбук" Ивайло Борисов от пресслужбата на Черно море. Публикацията му породи множество коментари и споделяния в мрежата.