Внимавайте в Турция! Ето как измамиха Сашо Кадиев в Анталия

Излъгаха тв водещия с луксозна вила, за капак и катастрофира

Нещо за четене
19:35 - 09 Август 2022
12240
Внимавайте в Турция! Ето как измамиха Сашо Кадиев в Анталия

ТВ звездата Сашо Кадиев се оказа измамен, планирайки лятната ваканция на него и дъщеря му Кати в Анталия. Той резервирал през известна платформа луксозна къща, която е с излаз към морето. Но! Пристигайки в турския курорт, се озовал в част, разкопана и пълна с бетоновози и нови строящи се сгради. 

"Ето, трябваше да има и море, ама виждате гледката, която не е никак приятна“, жали се в свое видео в социалните медии Кадиев.

След като вижда какво ги очаква, той взема решение двамата с щерка му да тръгнат с такси и да си намерят нормален хотел, който поне да е близо до плаж. Пътувайки обаче, таксито е ударено от автобус.

"За щастие на нас нищо ни няма, но шофьорът е доста разстроен", отново проплака синът на Катето Евро. 

След всички перипетии баща и дъщеря все пак се похвалиха, че са намери хотел в нормалната част на курорта, но за жалост стаите там са прекалено малки.

Въпреки това те са наели стая, за да успеят все пак да оползотворят дните от почивката си. "От другото място тате изгоря с парите", включи се във видеата и малката Кати, от което стана ясно, че всъщност Сашо не е успял да се споразумее да му върнат внесената сума.

Въпреки несполуките двамата прекараха цялата неделя на плаж, а малката Кати се похвали с чисто нов бански, който й е купил от Турция татко й. 

В същото време половинката на Кадиев - Ивелина Чоева, е на почивка в Испания с майка си, пише "Телеграф".