Внучката на Живков се сгоди за италианец

През ключалката
13:55 - 29 Май 2020
5957
Внучката на Живков се сгоди за италианец

27-годишната Елизабет - внучка на бившия първи Тодор Живкова, се сгоди за италианец. Предложението от тайнствения годеник, чието име се пази в тайна, дошло през миналата година. 

Елизабет към момента се е установила в Италия. Тя работи за модна къща там и не случайно именно страстта към модата я срещнала с бъдещия й съпруг.

Засега не е ясно дали младите влюбени планират сватбата да е в Италия или в родината на Елизабет. Тя самата била разкъсана между Милано и София. В българската столица живеят родителите й, а внучката на Тато много силно желаела те да са част от най-важния ден в живота й. 

За самата Елизабет не се знае много, тъй като избягва публичното внимание. Тя e дъщeря oт втoрия брaк нa Влaдимир Живкoв cлeд Мaруcя – c Вaля. Завършила е Американския колеж в София. След това заминава за Лондон, където е приета да следва моден дизайн в лондонския филиал на престижния институт Марангони. Благодарение на качествата си Живкова е забелязана от световна дизайнерска къща и успява да изкара стаж при Алекзандър Маккуин.