Война! „Ферари“ съди Филип Плейн (СНИМКИ)

През ключалката
18:35 - 31 Юли 2019
9493
Война! „Ферари“ съди Филип Плейн (СНИМКИ)

Война избухна между "Ферари" и Филип Плейн, която е на път да продължи в съдебната зала. 41-годишният моден гуру може да бъде подведен под съдебна отговорност от автомобилния концерн заради снимки на дизайнера с прочутите спортни коли, публикувани в личния му профил в инстаграм. 

На провокативните кадри се виждат самият Филип Плейн, приятелката му, както и друга приятелска двойка полуразсъблечени и танцуващи без да оставят много на въображението. Проблемът обаче е, че снимките са заснети върху капака на чисто новото "Ферари" на дизайнера.


Малко след публикуването им, адвокатите на компанията за спортни коли написа писмо, в което уведомява Филип Плейн, че начинът, по който се е снимал за тях е недопустим и уронва престижа на автомобилната компания.


Юристите на "Ферари" предупреждават ексцентричния моден спец, че има 48 часа да премахне снимките и видео съдържанието отвсякъде, където е публикувано.


Филип Плейн изказа силното си възмущение като публикува цялото съобщение на адвокатите и заяви, че никой не може да му каже какво да публикува в личния си профил, както и че е фен на този модел коли от 10 години. Дизайнерът каза още, че е редовен клиент на компанията и дори наскоро купил "Ферари" и за майка си. Остава да разберем ще бъде ли подведен Филип Плейн под наказателна отговорност.