Яне Янев се събуди: Мутрите овладяха Сандански, МВР абдикира!

Лидерът на РЗС се появи от нищото и се обяви против липсата на интернет в общината

Актуални новини
10:18 - 16 Юни 2019
3378
Яне Янев се събуди: Мутрите овладяха Сандански, МВР абдикира!

Помните ли Яне Янев? Е, лидерът на „Ред, законност и справедливост” (РЗС) се появи от нищото и обяви, че умишлен пожар в центъра за смяна на гуми в кв. „Спартак” в Сандански е „грозна и безнаказана мутренска акция”. „Тя цели да покаже, че местната полиция е напълно абдикирала от задълженията си и мутрите са овладели града.

Шефът на полицията Борис Щурков или трябва да дойде на заседанието на Общинския съвет и да обясни какви конкретни мерки ще се вземат за овладяването на засилващата се криминална вълна, или да си подава оставката и да идва нов шеф, готов да гарантира правовия ред в града ни”, настоя Янето.

Според него кметът Кирил Котев е длъжен веднага да обясни:

- Защо не са взети никакви мерки, след като това е поредният, а не първият палеж в града?

- Къде е видеонаблюдението в един от най-оживените квартали на града и изобщо тази система за сигурност на общината работи ли или само се „усвояват” едни пари без отчет и контрол?

- Защо не работи системата за предотвратяване на палежи, взривове и терористични актове?

РЗС се обяви категорично и против липсата на интернет в цялата община във връзка с акцията на жандармерията и ГДБОП в местния кабелен оператор „Вега”. Училищата, банките, фирмите, гражданите и туристите не са виновни, за да бъдат така брутално лишавани от информационната мрежа.