Ясновидецът Божидар Караджов с жестоки издънки за Путин и войната

Прогнозите на мъжката врачка не струват и пукната копейка

Новини
15:40 - 29 Юни 2022
27462
Ясновидецът Божидар Караджов с жестоки издънки за Путин и войната

Световнопризнатият ясновидец Божидар Караджов се дъни жестоко, но не на кулинарния фронт в „Черешката на тортата”, в която се изживява тази седмица, а с прогнозите си за развоя на военните събития в Украйна и за съдбата на руския президент.

„Путин пада до три месеца! Войната спира този месец! Цените се нормализират през май!” Това прогнозира пред национална медия един месец след започването на войната в Украйна набеденият за световноизвестен ясновидец Божидар Караджов.

На 20 март Караджов е категоричен, че времето на руския президент изтича, че той ще падне от власт и ще го съдят до три месеца. Според „пророка” още през март трябваше да се постигне споразумение за спиране на военните действия в Украйна.

„Предстоят невиждани бунтове в Русия срещу властта. Владимир Путин си отива в опит за рокада на военните действия до 3 месеца. Той ще бъде осъден задочно, но няма да влезе в затвора”, прогнозира Караджов. Цената, която страната ще плати, ще бъде катастрофална откъм икономически последствия. Санкциите са неизбежни и ще продължат да растат. Светлите дни за Русия ще започнат след падането на Путин. Страната ще получи шанс за завръщане на световната карта до 1 година. Но според пророка първо предстои смяна на властта и промяна във вижданията на хората.

Вече изтича юни и нищо от прогнозите на Божидар Караджов не се е реализирало. Путин си и жив и здрав и все още начело на Руската федерация, а войната в Украйна няма дори и най-слаби изгледи скоро да приключи.

„Донецк, Луганск и Крим ще бъдат признати за териториална собственост на Русия”, заяви тогава ясновидецът. Според него, след като руската армия завземе трите украински града, войната официално ще приключи. Опитите да превземат и Одеса и Донбас ще бъдат неуспешни.”

„България не е застрашена. От май месец цените на горивата и стоки от първа необходимост ще започнат да се нормализират, дори и леко да поевтиняват”, категоричен е Божидар. Според него COVID кризата е приключила за целия свят и скоро предстоят по-добри дни. (Да припомним – прогнозата е от 20 март.)

Дали цените на горивата и стоките от първа необходимост са започнали да се нормализират и дори да се понижават – оставяме на читателите сами да преценят. Колкото до ковид кризата – в последните дни се забелязва бавен, но траен ръст на новите инфекции, а отделни страни вече обмислят връщане на някои ограничителни мерки.

Единствената прогноза на Караджов, която е напът да се сбъдне, е тази за предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Но те няма да са поради конфликт между БСП и сегашното правителство, както много добре всички видяхме. А и точно тази прогноза е по силите на всеки завършил седми клас.