Йети се разхожда в САЩ

Цяло семейство оставя големи следи в градината на американка

Мистика
16:29 - 17 Юни 2019
5457
Йети се разхожда в САЩ

Снежният човек, Голямата стъпка или Йети все още е само митично същество, чието съществуване не се признава официално. Но от различни части на света постоянно се публикуват снимки и видео материали, които се опитват да докажат съществуването на митичните огромни хора или подобия на човешки същества.

Най-често Голямата стъпка е снимана в Северна Америка и жителите на САЩ са считани за най-яростните популяризатори на това загадъчно явление. Поредните снимки са публикувани неотдавна от Вики Кук от Северна Каролина. Тя твърди, че лично се е сблъсквала и е виждала с очите си не един, а много Йети и това се случва в границите на нейния имот. Вики разказва, че всичко започва през март миналата година.

„Тогава за пръв път видях в двора огромно същество, което много приличаше на голяма горила. от тогава периодично виждам Йети в задния двор. Следите, които остават по тревата, също са огромни – поне два пъти по-големи са ходилата им от моето. По следите успях да разбера, че не става въпрос само за един Йети, а най-вероятно за цяло семейство или някаква подобна общност – следите са все големи, но се различавт малко една от друга”, казва Вики Кук.