Юруш на зимните разпродажби: Рокли за 6 лева и пуловери за 9 в мола (СНИМКИ)

Сезонните финални промоции с уникални намаления от 70 процента

Новини
18:00 - 27 Януари 2023
42032
Юруш на зимните разпродажби: Рокли за 6 лева и пуловери за 9 в мола (СНИМКИ)

Финалните сезонни разпродажби напълниха големите търговски центрове в София. Сега е моментът да си купите грейка, яке, ботуши и пуловер за следващата зима, като платите двойно и тройно по-малко, отколкото ще дадете наесен. В момента намаленията в моловете започват от 50% и стигат до 70, радват се купувачите.      

На супер изгодна промоция в момента са якетата и грейките за студеното време. В момента класическите връхни дрехи за зимата се продават с много сериозно намаление – от 50 до 80 процента. Така може да си купите яке за 50 при стара цена 80-90 лева.   

На много изгодни цени са не само най-обикновените палта, но и дрехи добра изработка – в момента дълга грейка за големия студ се предлага за 60-70 лева, при стандартна цена от 140-150 лева преди месец. Дебело яке с качулка пък се продава за 49 лева.

Така актуалните връхни дрехи от необработена кожа, които са хит в последните години, в края на януари са намалени на 75 лева при редовна цена от над 100. На ниски цени вървят и доскоро скъпите пуловери – цените варират от 17 до 30-ина лева. Някои от известните магазини дори подаряват третата бройка безплатно.

Среднодебел пуловер сравнително добро качество струва около 16-17 лева на разпродажбите. Можете да откриете класическата зимна дрешка и за 14 лева, макар и не с особено високо качество. Най-плътните пък може да си купите за малко над 30.

По 25-26 лева пък може да си купите жилетка, която преди това е струвала поне 40.

В момента по бутиците може се предлагат плътни блузи буквално за жълти стотинки – на смайващата цена от 6 или 9 лева. Дамски поли от плътни материи пък вървят по 9,90 и станаха хит в масовите бутици в търговските центрове.

Панталони също се продават с огромни намаления – най-евтините вървят по 10 лева, а по-плътните няма да ви струват повече от 23-25 лева. В ход са и промоции на спортни панталони, като можете да купите две бройки за 55 лева. 

Много изгодно може да вземете комплект от шапка, шал и ръкавици – само за 17 лева.

Снимки: Lupa.bg