За всекиго по нещо на Коледния Миш-Маш фест

На изложението своите творения показват над 65 майстори на ръкоделието

Любопитно
13:55 - 08 Декември 2019
2074
За всекиго по нещо на Коледния Миш-Маш фест

Четвъртото издание на Миш-Маш фест - Christmas is coming се провежда в София. С него "Момичетата от града", които са организатори на феста, изпращат 2019 г. и дават възможност на посетителите да си купят уникална и ръчно изработена коледна украса, както и да вземат подарък за своите близки хора.

Кристина Младенова, която е част от организаторите каза, че това издание е най-голямото до момента и в него свои творения показват над 65 изложители.

"Подготвили сме една селекция от български творци, автори и дизайнери, които представят пред нашата публика всякакви творения - от бижута, аксесоари, дрехи, украса за дома, коледни играчки, храни, напитки, за да може да се подготвим подобаващо за идващите празници. Тук има за всекиго по нещо. Има и за мъжете, и за жените, и за децата уникални детски играчки, книжки. Всеки каквото търси ще го намери при нас", заявява тя.

По думите ѝ посетителите идват, най-вече, за да си купят коледна украса и подаръци за близките. Младенова подчерта, че фестът им е сезонен и той има четири издания годишно.

Коледното издание на феста, който е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2019 г., продължава до 19 ч.