Запознайте се с най-стария порноактьор в света

85-годишният гей Норм Селф е бивш свещеник

Новини
16:41 - 19 Юни 2019
8314
Запознайте се с най-стария порноактьор в света

В България казваме, че никога не е късно да станеш за резил. За американците пък никога не е късно да започнеш живота си отново. Със сигурност това важи в особена степен за 85-годишния Норм Селф от Северна Каролина, който гони място в „Книгата на Гинес” като най-възрастния действащ порноактьор в света.

Г-н Селф влиза в лоното на методистката църква още на 18 и посвещава активните си години на Иисус. Жени се и има щастлив брак в продължение на 27 години до смъртта на съпругата си Сара, макар да признава, че през цялото време е бил прикрит гей.

„През 50-те години беше трудно да се занимаваш с обществена дейност, ако си хомосексуалист. Бяхме принудени да се крием, но не съжалявам за нищо, с тази прекрасна жена прекарах най-плодотворните години от живота си в пълно разбирателство”, откровеничи Норм.

За порноиндустрията го откриват през 2004 г., когато, вече като пенсионер, заминава на екскурзия в Амстердам. Там се запознава с продуцента на филми за възрастни с творчески псевдоним Брад Пип – известен холандски травестит. Последният предлага на Селф пробни снимки. Останалото е история – американецът вече има зад гърба си 30 филма, почти изцяло – гей порно.

Г-н Селф се отправя към снимачната площадка

В момента британският „Канал 5” подготвя сензационна документална лента за еротичната индустрия в Амстердам, като голяма част от нея е посветена на Норм Селф. Именно покрай снимките приятели го посъветвали да кандидатства за „Книгата на Гинес”.

„Нямам от какво да се срамувам, допринесъл съм достатъчно за обществото, за да мога да се забавлявам на воля”, казва Норм.

Първо да коментираме сценария...