Заради страх от зараза: Лили Иванова празнува без цветя

През ключалката
11:36 - 10 Април 2020
23718
Заради страх от зараза: Лили Иванова празнува без цветя

Лили Иванова ще отпразнува имения си ден на Цветница и рождения си ден на 24 април без любимите си цветя, научи Lupa.bg. Заради страх от зараза естрадната прима няма да приема както обичайно на личните си празници стотици красиви букети от държавници, политици, общественици, колеги и приятели, които отрупват дома й на всяка Цветница и на всеки рожден ден. Тази година Лили Иванова ще отпразнува 81 години, но за пръв път певицата ще се въздържи да превърне дома си в огромна цветна леха.


Част от цветята, които Лили получи миналата година за юбилея си


Със сигурност мнозина отново ще изпратят най-различни цветя от любимия й бял цвят - орхидеи, рози, лалета, циклами, магнолии, далии.


Миналата година по случай 80-ия юбилей на Лили пред апартамента на звездата на централната софийска ул. „Оборище” от ранни зори се изви опашка от почитатели с букети в ръце, с които да зарадват своята любимка навръх празника.


Самата прима обожава цветята и предпочита тези в бяло и бледорозови нюанси. Признава обаче, че от сърце се радва на всеки букет, който й е поднесен с уважение и почит. Лили Иванова подрежда получените цветя в огромния си апартамент и винаги се хвали с тях във фейсбук. Домът й се превръща в цветна градина и след всеки неин концерт.

Страхът от коронавирус обаче ще възпре тази година естрадната прима да бъде заобиколена от нежни цветя и тя ще бъде съвсем сама вкъщи на празниците. С нея няма да са дори и неколцината й най-близки приятели. Лили Иванова попада във възрастовата категория на хората, които са особено уязвими от вируса.