Защо извънземните не идват на Земята ?

Пречи им гравитацията на собствените им планети

Мистика
23:09 - 02 Юли 2019
5340
Защо извънземните не идват на Земята?

Една нова теория за това защо извънземни същества не пристигат на Земята огласяват неотдавна германски учени. Според тях съществата от други части на Космаса са възпрепятствани от гравитацията на собствените им планети, която не ги пуска извън орбитата и така те не могат да летят в междузвездното пространство.

Тази странна теория с ретро оттенък обяснява, че след като хорага използват изгарянето на гориво за задвижване на ракети и космически кораби, това се прави и в други кътчета на всемира. Така извънземните също се нуждаят от подобен импулс, за да напуснат своите планети, на който може да няма достатъчно източници на енергия.

Още повече, че суперпланетите принуждават извънземните да останат в капан в гравитационното си поле. Тъй като са много по-големи, тези планети имат гравитация много по-силна от тази на Земята, което изисква огромно количество гориво, за да се изведе извънземна ракета от атмосферата на такава планета.

Майкъл Хипи, почетен член на Германската обсерватория Зоннеберг и привърженик на тази идея, твърди, че са необходими горивни резервоари с размер на египетските пирамиди, за да се приведе кораб в движение на планета, два или повече пъти по-голяма от Земята. Ето защо, ако не са изобретили нов начин да контролират своите кораби, извънземните не могат да достигнат до нашата планета.

В същото време изследователите потвърждават, че технологиите и интелигентността на много други същества са по-добри от земните и че притежават технологични методи за транспорт, които не се нуждаят от гориво, за да активират своите превозни средства. Въпреки това, те не са намерили начин да стигнат до такива далечни планети като Земята. Това е само една теория, а истината е някъде между звездите.