Защо джендърската дупара на Рут Колева оскверни опикания тотем в Перущица?

Ако на паметника циците си беше показала Кичка Бодурова заедно с кожените гащи на Панайот Панайотов, всичко щеше да е наред

Коментар
01:50 - 08 Ноември 2022
20962
Защо джендърската дупара на Рут Колева оскверни опикания тотем в Перущица?

Ей, странно животно е нашенската електорална единица. Пуритан е, когато Моника Люински върти свирки на Бил Клинтън, иначе е носил на жена си трипер от поне половин дузина квартални шафрантии. Страх го е от нитратите в краставиците и химикалите в американските самолети, ама пуши по две кутии цигари и пие по литър ракия на ден. Пикае в градската градинка и на постамента на близкия паметник, ама ако Рут Колева се снима там по чорапогащи, се събуждат заспалата му национална гордост и страда нежната му обич към предците.

Все се наслушахме на дебилни обществени дебати в последната година, ама дискусията около фотосесията на младата певица в Перущица удря в земята и ваксината на Чорбанов, и държавната помощ за Алибегов, и военните експерти на Дърева. Чиста лудост е медийният дневен ред да бъде заеман с презряната и жалка съдба на поредното комуноидно капище, все едно не ни стигат МОЧА, Альоша и хилядите бюстчета, надписи и плочки с имена на твърде късно екзекутирани шумкари.

А на пръв поглед драма не би трябвало да има никаква – симпатично момиче се опитва да прави изкуство доколкото му позволяват възможностите, като се възползва от бетонените останки на идиотското творение на някой ведомствен соц гений, изцвъкано с пропагандна цел през 1976 г. и забравено от жителите на родопското градче, от архивите на БКП, вероятно и от своя създател.

За съжаление не познавам никого от Перущица, освен Методи Андреев, ама няма сега да му звъня да го питам до каква точно степен местните се идентифицират с въпросния паметник на трите поколения. Като гледам изронената мозайка и петната от урина по стените обаче, едва ли е основната гордост на битието им. Вероятно по-лесно могат да намерят пътя до аутлета на „Ейч енд Ем“ в моловете в съседен Пловдив, отколкото до това каменно изражение на непреходния български дух.

Хайде, да оставим това, ама не виждам и какво толкова е направила Рут, като е показала малко бедра и прасци (средно качество) и гърди (отлични) в близост до светинята, за която до миналата седмица никой не беше и чувал. Ако говорим за оскверняване, такова е наличието на символа на кръвожадните терористи и масови убийци-сатанисти от БКП – петолъчката, която почти до началото на новия век се кипреше върху костницата.

Драмата не е в телцето на Рут, а в самата нея, страхувам се. Защото запененият днес срещу арт перформънса й таксиджия, дюнерджия или санитар в хоспис е прочел, чул, разбрал, че тая не е каква да е, а джендърка. Всъщност тя май си е нормална, горката, ама пее и облича шарени роклички да подкрепя разни лесбийки, педерасти и прочее еврогейска сган. Демек посегателството става политически натоварено – страшният Запад, от който ни пази Владимир Владимирович с иранските си ракети и корейските снаряди, посяга да ни отнеме историята.

Ето тук редовият провинциален селяндур започва да дава на заето, да плаши и да звъни на полиция и прокурори, да плете конспирации и да се оглежда за някой, дебнещ го с ваксина в ръка. Ако на паметника в Перущица циците си беше показала Кичка Бодурова заедно с кожените гащи на Панайот Панайотов, всичко щеше да е наред. Тая Рут обаче не става. Чуйте й името само – еврейско звучи. Значи е укро-нацистка подлога.