Застраховка срещу НЛО - да, в Америка !

Предвижда се плащане и за подигравки на околните

Мистика
11:19 - 21 Април 2019
2584
Застраховка срещу НЛО - да, в Америка!

Застрахователната компания "Свети Лоурънс" в американския град Алтамонт-Спрингс, щата Флорида, предлага необичайна услуга. Тя е за тези, които се боят от пришълци. Ако представители на извънземна цивилизация похитят някой земен жител и го отведат на своя космически кораб или на друга планета, а след това го върнат на Земята, на него му се полага застраховка. Тя включва разходите за медицинска и психиатрична помощ, които евентуално би похарчил човек след похищение от извънземни.

Предвижда се изплащане на специална компенсация заради подигравките на околните. Факт е, че на похитения от НЛО е трудно да се повярва и да се приемат за истината неговите разкази. Затова една определена сума, чийто размер не се съобщава, е предвидена именно за компенсация на подигравките. Ако извънземните са правили опити с похитения, застрахователната сума нараства в зависимост от физическите и морални повреди за личността.

Естествено, ключов момент за изплащане на застраховката е да се докаже похищение от извънземни. Самите застрахователи предупреждават, че те трудно ще повярват на човек, който твърди, че е бил отвлечен от представители на неземна цивилизация. Затова трябва да им бъдат представени много сигурни доказателства. В САЩ застраховката е определена като нелеп пиар и не особено сполучлив маркетингов ход, а уфолозите по света наричат предложението издевателство върху нещастните жертви на извънземни.