Зверска болка: Американка прави секс с мъжа си веднъж годишно

През 2002 г. Натали Брикър претърпяла тежка катастрофа и увредила половите си органи

Новини
22:45 - 18 Октомври 2019
36468
Зверска болка: Американка прави секс с мъжа си веднъж годишно

35-годишна американка не може да прави секс със съпруга си повече от един път в годината заради ужасяваща болка.

През 2002 година Натали Брикър претърпяла зверска катастрофа и увредила нерва на половите органи, който е отговорен за предаването на информация от външните полови органи към мозъка. Оттогава сексуалната възбуда й причинява зверска болка и води до спазми, които могат да продължат до четири дни.

Докато болката не отшуми, Натали не става от леглото. Травмата принудила Брикър да се откаже от секса. Веднъж годишно все пак се съгласявала да търпи мъчението в леглото, защото се опасявала, че принудителното въздържание от ласки можело да подтикне съпруга й към изневяра.

Натали споделя, че след секс се чувства така, все едно я е блъснал камион.

"Всеки път, когато изпитвам удоволствие или възбуда, мускулите ми се свиват и спазмират, а при оргазъм тазовите мускули преминават в спазъм”, призна злощастната американка.

„Трудно е, защото се чувстваш възбуден и искаш да направиш нещо по въпроса, но когато го правиш, болката е ужасно силна”, добавя тя.

„Ако опитам да мастурбирам, ще получа остри прободни болки около клитора. После ще трябва да държа торба с лед на това място”, откровена е дамата.

През 2014 г. лекарите й поставили диагноза пудендална невралгия, а през 2018 г. – постоянно разстройство на гениталната възбуда. През 2017 г. Брикър била принудена да напусне работа, тъй като не можела да се справи с болката. Освен това започнала да получава и панически атаки.

Съпругът й казва, че знаел за заболяването още преди с Натали да станат семейство. Той обаче бил голям оптимист и не спирал да се надява, че следващият лекар, към който жена му се обърне, ще успее да я изцери.

Младата американка е преминала няколко етапа от лечението си. Продължителността на спазмите се съкратила два пъти и вече може да излиза от дома си. Семейство Брикър мечтаят за свое дете. За целта Натали ще се подложи на инвитро оплождане. Ако не успее да забременее след процедурата, двамата планират да си осиновят дете. 

Превод от в. „Дейли мейл”