38-годишен обвинен за блудство с момиче на 12

Мераклията налетял да опипва детето, като го подвел да се качи в колата му

Топ
17:14 - 22 Август 2019
1854
38-годишен обвинен за блудство с момиче на 12

38-годишният Р.Г. е бил обвинен блудство с 12-годишно момиче от прокуратурата в Петрич. Мъжът се възползвал от детето, като го подвел да се качи в колата му.   

На 7 май  обвиняемият бил в Петрич по работа и се придвижвал с колата си в града, когато на кръстовището на ул. „Свобода“ и ул. „Папульо“ забелязал малката и през прозореца на колата я извикал, като я  попитал къде се намира местен магазин.

Нищо неподозиращата ученичка му обяснила откъде да мине и всеки продължил по пътя си. На друго кръстовище обаче той спрял автомобила и клекнал до него. Когато момичето преминавало покрай него, той го спрял и попитал дали може да се качи при него в автомобила и да му покаже къде се намира магазина, като обещал да я върне обратно на същото място.

Детето решило да му помогне и доверявайки му се, седнало на предната седалка до шофьора. Отново започнала да му обяснява посоката към магазина. Мъжът питал за възрастта й, направил й комплимент за външността. Междувременно тя видяла своята приятелка през отворения прозорец на вратата на автомобила, извикала я и й казала да я изчака. Докато шофирал, Р.Г. започнал да опипва момичето. Детето се уплашило и понеже шофьорът карал бавно, успяло да отвори врата и слязло от автомобила в движение.

След като се прибрала, девойката разказала на родителите си за случилото се, като баща й депозирал жалба в РУ Петрич.