Ако сте родени между 25 март и 8 април, ви чака кармична година

Мистика
16:25 - 21 Март 2024
8506
Ако сте родени между 25 март и 8 април, ви чака кармична година

Пролетта тази година буквално идва с Лунно затъмнение. То ще се случи на 25 март и открива сезона на пролетните затъмнения през 2024 г. Затъмнението ще акцентира върху принципа на знака Везни – това са социалните отношения, партньорството, сътрудничеството, както и всички официални съюзи, включително брака. 

Пролетните затъмнения през тази година ще променят живота на представителите на Кардиналния кръст – Овен, Рак, Везни, Козирог. Лунното затъмнение ще настъпи на 25 март в 5-ия градус на знака Везни в 09:13 ч. върху Низходящия лунен възел, което може да се нарече "освобождение", пише "Жената днес". 

Низходящият или Южният възел е това, което си отива, той е миналото, нещо, което няма продължение. Затова при това затъмнение можете да се отървете от ограничаващите обстоятелства, от това, което пречи и блокира по-нататъшното развитие.

Пролетният коридор на затъмненията ще бъде затворен от слънчевото затъмнение на 8 април в знака на Овена.

Затъмненията по оста на кардиналните знаци на зодиака Овен – Везни ще бъдат катализатори на повратни моменти в живота на много хора и те няма да бъдат непременно негативни. Всичко зависи от наталната карта и индивидуалните прогнози. Затъмнението е временно угасване на източника на светлина.

Предстои ви важна година, ако рожденият ви ден се пада в този коридор на затъмненията. Повдигат се кармични теми в сферата на взаимоотношенията, партньорите по-често се дразнят един друг, проявяват нетърпение, има тенденция да се разиграват драми заради дреболии.

Внимателно проследявайте ситуации, срещи, предложения, мисли – затъмнението акцентира върху значими моменти. Променете живота си сега. Опитайте се да закриете дълговете, не реагирайте на външни дразнители, избягвайте да научавате за отношенията през този период, в противен случай кавгите могат да се проточат 9 и дори 18 години, а нанесената обида ще има ефект на бумеранг.

При Лунното затъмнение Луната отсъства и ролята на нощно светило се изпълнява от Слънцето. Лунното затъмнение може да се характеризира като затъмнение на Душата – няма Луна и има много Слънце. Луната е вътрешното, скритото, емоциите, интуицията. Слънцето е Съзнанието, яснотата, волята, личността, външността, демонстрацията.

През следващите дни преди и след лунното затъмнение на 25 март е необходимо да се откажем от старото, включително от всички видове зависимости. Необходимо е да се промени отношението към дома, към семейството, да се премахнат блокажите в отношенията с роднините.

Затъмненията влияят на външните събития в много по-голяма степен, отколкото на живота на отделния човек. Въпреки това, ако коридорът на затъмненията докосне чувствителни точки от личния хороскоп, промените, предизвикани от влиянието на затъмненията, ще бъдат съдбоносни. Основното е да се разбере правилно какви подсказки изпраща Вселената, към какво тласка конкретния човек. Познаването на вашата натална карта помага да се подготвите за трудни периоди, както и да не пропуснете щастливи шансове.

Всяко затъмнение заема своето място в определено семейство, което има свои собствени характеристики. Тези семейства затъмнения са свързани с определени периоди от време, наречени цикли на Сарос, които имат начало, среда и край. Те са открити от вавилонците. От древни времена затъмненията са направили незаличимо впечатление на човека, като при някои народи то е било свързано с някакви мистични фатални процеси.

Всеки цикъл на Сарос продължава приблизително 1200-1300 години. Той започва в определен момент от време на северния или южния полюс в момента на слънчевото затъмнение, т.е. при новолуние, и се обозначава със съответната буква N (север) или S (юг). И така, тази серия Сарос има рождена карта. Всяко слънчево затъмнение и придружаващото го лунно затъмнение ще изразяват характеристиките на серията Сарос, към която принадлежат тези затъмнения.

Пролетният коридор на затъмненията от 25 март до 8 април принадлежи към 8 N серия Сарос, като отличителните черти на тази серия Сарос са изобретателност и искри на гениалност.

В предишни години затъмненията от тази серия Сарос са били от 11 до 25 февруари 1952 г., от 21 февруари до 7 март 1970 г., от 3 до 18 март 1988 г., от 14 до 29 март 2006 г. Хората, родени през тези времеви интервали, както и в рамките на 5 до 6 месеца преди горепосочените периоди, имат натални затъмнения от серията Сарос 8 N. А това означава, че събитията от пролетта на 2024 г. са от голямо значение за вас и полагат основите на дълъг период от време, поне за 9 – 10 години, а дори и за всичките 18 – 19.