Асен Личев повдигна завесата: САЩ финансират COVID-19

Бившият служебен министър на Радев бълва конспиративни теории от сутрин до вечер

Новини
10:58 - 15 Януари 2022
14007
Асен Личев повдигна завесата: САЩ финансират COVID-19

Бившият служебен министър на околната среда и водите - Асен Личев, демонстрира "познания" и в сферата на медицината. В дискусия, разразила се в социалната мрежа Фейсбук, той "повдигна" завесата, демонстрирайки повече информираност дори от специалистите. Личев заяви, че САЩ финансират измислянето и произхода на коронавируса. Конспиративната теория на Румен-Радевото назначение се пръкна под статуса на друг, "вярващ" в "пЛандемията", отнела живота на 30 000 нашенци досега Страхил Ангелов, ексдепутат от БСП и близък до Корнелия Нинова сега.

По този начин Личев се бори да разсее хорските съмнения за разпространението на COVID-19. В един от коментарите си Личев публикува снимка със статуята на свободата, държаща в издигната си ръка... коронавирус.

"Върховният съд на САЩ сякаш не знае КОЙ е финансирал измислянето на Ковида!?!?", написа бившият министър, визирайки до голяма степен и на решението на съда отвъд Океана да няма задължителна ваксинация в определени среди.

Явно Асен Личев има и доста свободно време в момента, не само през уикенда, тъй като от сутринта на съботния ден се вихри във Фейсбук, изразявайки мнения по различни въпроси и странни напътствия какво трябва да прави народът.

"Аз отхвърлих искането на Тома Белев за спиране строителството в Синеморец, защото така повелява Законът.
Защо и Сандов вече над месец не го приема искането, ако не съм бил ЗаконоСъобразен? Още повече Белев му е заместник-министър, т.е. "искането" е от съседния кабинет, на един хвърлей разстояние? Защо ли?", пита по казуса Личев.

В бързината бившият служебен министър на околната среда и водите нахвърля още две важни точки - за дипломите за висше образование и за бившия премиер Бойко Борисов.

"Апел към всички ФейсБукъри: Изчегъртайте ББ от Фейса бе хора, не му давайте допълнителен живот извън Централния затвор!" и "Повечето Управляващи у България имат или НеЗавършени НеКолко висши или са бакалаври - ах, колко липсва магистърскаТа степен!?!", написа Личев, след което има пауза - явно е излязъл да пие кафенцето си.