Бандерас: Още обичам Мелани

Легенди
15:38 - 10 Юни 2020
3176
Бандерас: Още обичам Мелани

След двадесет години брак и развод, Антонио Бандерас е запазил мили спомени от връзката си с Мелани Грифит, с която все още поддържа връзка. Въпреки развода си през 2015 г., Антонио Бандерас и Мелани Грифит изглежда поддържат много близки отношения.

59-годишният актьор говори на снимачната площадка на "El Break de las 7" на 5 юни 2020 г. за приятелството, което има с бившата си партньорка. Родителите на "прекрасно момиче" Стела (22 г.), Антонио Бандерас и Мелани Грифит поддържат редовен контакт и си разменят новини. „Въпреки че сме юридически разделени, тя все още е част от моето семейство. Когато отида в Лос Анджелис, ще я видя и вчера я прибавих в телефона. Нещата са съвсем естествени“, споделя той за връзката си с 62-годишната актриса.

Испанският актьор се опитва да извлече положителното от „двадесетте прекрасни години“, които той и бившата му съпруга нямат желание да погребват. „Ние сме хора, правим грешки. Трябва да оставим егото си настрана и да не се опитваме да доказваме, че сме прави или да търсим кой и за какво е виновен. В един момент нещата свършват и трябва да ги приемем“, заяви Антонио Бандерас.

"Животът, който имах с Мелани, беше добър", каза той и добави, че с нея е прекарал прекрасни мигове. "Имаме прекрасна дъщеря, която и двамата обичаме и това е крайният резултат от нашите отношения. Най-доброто нещо, което сме направили заедно", казва той в заключение.