Бързи бюти трикове

За по-дълготрайно червило използвайте малко пудра върху вече нанесено на устните такова

Бюти
15:12 - 30 Октомври 2019
3327
Бързи бюти трикове

Не сте от най-ранобудните и сутрин все не ви стига времето да се вкарате в перфектен вид. Неведнъж се е налагало с влизането в офиса да се затваряте в тоалетната, за да сложите руж и малко червило и да оправите прическата.

Външният вид е важен за създаване и поддържане на правилното впечатление, така че не го пренебрегвайте! И дори да не разполагате с много време, може да намерите начин изглеждате повече от добре, пише tialoto.bg.

Ето няколко трика:

- Сдобийте се със сух шампоан. Той перфектно скрива мазните корени, но ползвайте маскировката само за ден!

- В жегите слънцезащитата е задължителна за лицето, дори да сте на закрито. Вземете си дневен крем с фактор, който хем хидратира, хем пази и е чудесна основа за грим.

- Моливът ви за очи е прекалено твърд и сух? Пуснете гореща струя или огънче под него и веднага ще го размекне. Интензивността му ще се засили.

- Не можете да намерите молива за вежди? Сложете кафяви сенки или още по-бързо – спирала за очи (кафява или черна) в зависимост от това как ги носите.

-За по-дълготрайно червило използвайте стари, но работещ трик – малко пудра върху вече нанесено на устните такова.

- Искате цвят на устните? Ако нямате червило, но имате вазелин или гланц, може да смесите с малко сенки на прах и те ще оцветят устните ви.

- Малка опаковка лак за коса в чантата ще оправи всякакви поражения по косата ви. -Ползвайте гел лак, вместо обикновен – той издържа по-бързо. Преди употреба го оставете за 15 минути в хладилника, за да се нанася по-гладко.