Бойко тъжен: Цветанов ми липсва

Политика
16:14 - 20 Юни 2019
3528
Бойко тъжен: Цветанов ми липсва

Премиерът Бойко Борисов коментира от Брюксел, че се е разделил с най-доверения си човек, който е бил част от неговото семейство - Цветан Цветанов. "И аз нямам доверие на приближените си. Аз се разделих с най-близкия си. Семейство нямам, за съжаление. Семейство ми беше Цветанов. И сега ми липсва, но се разделих", добави премиерът за оставката на Цветан Цветанов.

Бойко Борисов е в белгийската столица за среща на върха на лидерите на ЕС. "Тези консултации вървят по всичките позиции, за да може тези, които бъдат предложени, да бъдат одобрени. Действително е сложно. Знам трите имена, които ще предложи Туск, от него, но е глупаво да се каже на този етап", заяви премиерът относно предстоящите предложения за наследник на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

"АЕЦ работи на пълна мощност. Интересно е името на собственика, затова се говори толкова", коментира още Борисов.

"Не мога да разбера защо продължават дискусиите и вече почва да ми се вижда нахално. Когато бях в "Шоуто на Слави", поех агажимент да внеса предложението за намаляване на партийните субсидии пак и го направих. Но бой по ГЕРБ от сутрин до вечер", възмути се министър-председателят.

"Ние в момента поддържаме нулева мигрантска вълна, защото поддържаме нещата с хора и техника", обясни Борисов.