Докога ще плащаме на олигавените Путлерчета в БНТ и БНР?

Коментар
22:46 - 07 Март 2022
23787
Докога ще плащаме на олигавените Путлерчета в БНТ и БНР?

Сенилните мухлясали полит-анализатори с картонче от ДС в левия джоб и членска карта на РЕМС в десния по БСТВ криво-ляво ги оправдавам. Крякащите пикли, стиснали микрофона като вибратор с изтощени батерии по „Алфа“ също си вършат работата, доколкото могат. Трудно ми е обаче да преглътна защо с парите на данъкоплатеца се отглеждат жалки и противни мини Путлерчета в Националната телевизия и Националното радио, които ежедневно бълват съветски опорки и храчат върху лицето на цивилизационната принадлежност на България със скотското си рубладжийство.

Знам, че на стария политзатворник Емил Кошлуков не му е до кадруване, когато Просто Наско и чегъртачите от комисията на Хаджи Тошко са се заели да го отстрелят с мантрата за гербераста, превзел обществените медии. Пазарджищкият дисидент може да е всякакъв и да е минал през поредица странни политически превъплъщения, но едно трябва да му се признае – никак не обича комуноидни мижитурки и смятащи се за богопомазани наследници на шаячната болшевишка аристокрация.

Учудвам се как Емил понася едно вечно подскачащо човече като заек на амфетамини, чието име ме е гнус да спомена, да бълва всяка сутрин по БНТ злобната си путинофилска пропаганда, прикрита зад психарска псевдоусмивка. И да върти телевизионни минети на Гоце Първанов и Иво Христов, докато представят „алтернативни“ гледни точки за специалната операция в Харков и Киев.

Тази креатурка на покойния Хачо Бояджиев е еманация на вечните връзкари трето поколение в обществената телевизия и би трябвало да последва светлия пример на Валя Ахчиева и Кедъра и да не припарва по-близо до ефир от ютюб канала на Тото от „Скандау“, ако не го е гнус да го покани. Бих пратил това инфантилно телевизионерче на средна възраст „на хуй“ като Николай Хаджигенов – Елеонора Митрофанова, ама ще му го спестя, че май точно там се чувства най-удобно.

За Националното радио пък изобщо не искам да отварям въпрос. Там обаче има такива пропити от нафталин чиновнически уроди, че ще надживеят не само сводката за равнището на река Дунав,  но и радиовълните като физично явление. Флагманът на брежневското безвремие обаче е едно нещастно двойниче на Владимир Путин – дребно, плешиво човече с русоляво мъхче по издутия в посока Москва череп.

Този комплексиран истерик, отчаяно драпащ за личностна значимост с малоумни теманета пред 9-и септември и призиви за връщане на Народния съд в мирно време е просто смешен. В условия на цивилизационен военен конфликт обаче е обществено опасен. Той е хилавият еквивалент на преоблечен чеченски диверсант с рязана пушка, който саботира не само правителството на своята родина, но и нейната национална идентичност.

Тъй като живеем в демократична държава, а не под обичния му Путлерски ботуш, нямам нищо против да пръска отровната си гнусотия, подмокряща сертитьорките от Видин на и над средна възраст. В някоя подходяща кабеларка обаче, където сам си плаща тока и яде колкото може да си купи с вмирисани рубли. А не да лиже с предателското си езиче подметките на вражеска (по собствената й дефиниция от понеделник) държава с пари от българския бюджет. Нали, очарователна г-жо Бетина?