Една от майките на разменените бебета: Болката ще е доживот!

Севда Михайлова признава, че й е било трудно да прегърне своето дете

Здраве
08:30 - 01 Февруари 2023
4623
Една от майките на разменените бебета: Болката ще е доживот!

Болка. Само болка. И тя ще остане цял живот. Така майката на едно от разменените бебета - Севда Михайлова, разкри усещането от срещата за връщането им в биологичните семейства. 

В ефира на Нова телевизия призна, че най-трудно й е било да се раздели с бебето, гледано от нея в продължение на 5 месеца и да прегърне своето. 

"Всеки ден се чуваме и си пишем с другата майка, разменяме си снимки, разстройваме се...", добави Севда Михайлова. 

Бебетата са добре. А делото за обезщетенията, поискани от майките от отговорника за размяната - болница "Шейново", ще се реши в съда, след като от АГ-клиниката отказаха да плащат. С аргумента, че сумата от 300 000 лева на семейство била прекалена. 

 „Всеки мисли, че ние се борим за парите. Ние не се борим за парите, но щом е станало това нещо, смятам, че всеки човек като сгреши, го вкарват в затвора. Също така смятам, че щом някой е сгрешил, би трябвало да си плати”, каза вуйчото на Севда. 

А тя не скри, че е очаквала поне извинение от страна на болницата, но призна, че не е получила такова. "Според мен трябва да си получат заслуженото", каза майката и допълни, че иска виновниците да бъдат уволнени.