Фейсбук попиля Найо Тицин за снимката от катастрофата

"Найо Тицин, имам само един въпрос към теб, чийто отговор знам - ти нормален ли си?", попита Цветеслава Гълъбова

Актуални новини
14:25 - 17 Май 2024
21419
Фейсбук попиля Найо Тицин за снимката от катастрофата

След тежката катастрофа с участието на съпредседателя на ПП Кирил Петков, при която загина човек, социалните мрежи завряха. Мрежата осъди неадекватното поведение на Найо Тицин - пиар на "Продължаваме промяната", който публикува снимка на двата смазани до неузнаваемост автомобила, придружена от следния текст: "Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня". 

"Само на мен ли това ми звучи изключително цинично?!? "Да се случи през деня” е препратка към преживелите, т.е.

жали се, че на Кирчо му се развалил деня, а не че има починал и тежко пострадал. Що за цинично и просташко отношение е това към инцидент с починал?! Ами дайте да газим всички, които нарушат правилника, да не ни развалят деня…",

скочи бившият лидер на СДС Борис Марков. Възмутеният бизнесмен и члeн нa yпpaвитeлния cъвeт нa Eĸcпepтeн ĸлyб зa иĸoнoмиĸa и пoлитиĸa Никола Филипов пък светкавично коментира поста на Тицин така: "Този ypog снима, как кола, в която се е возил шефът му, е убила друг човек. Дори на снимката се вижда убития човек". И добави: "Няма такава сган. Няма такова дъно!".

Опустошителен коментар прави и Цветеслава Гълъбова. Ето какво пита тя:

"Nayo Titzin, имам само един въпрос към теб, чийто отговор знам - ТИ НОРМАЛЕН ли си? Не, не си!
Нормалният човек@ знае правилата и не ги нарушава, качвайки се в кола на НСО, каквото право няма.
Нормалният човек не снима смъртта на друг човек и не я публикува в мрежите.
Нормалният човек мисли и е съпричастен.
Сектантът прави всичко обратно на гореизброеното.
Сектантът е опериран от чувство за срам, мяра /философска категория, която явно ти е непозната/ и емоционално е парче лед.
Срам и позор, тицин.
Уточнявам, че не всяко ненормално поведение е психична болест. В повечето случаи е психопатия, което означава личностова, а не психопатология!
За добрите сили толко!"

Дори една от най-известните хумористични меме страници в мрежата изказа възмущението си от ситуацията. "Хелга, сега малко по-сериозно. Казваш се Кирил Петков. Публично настояваш, че не искаш НСО. После с джипката на НСО летите по пътищата. Става инцидент. Човек загива...

... и твоят личен ПР, който е и ПР на партията ти, качва снимката със загиналия човек във Facebook. Вече дори не е смешно. Г-н Петков, Вие копаете дъното и ако не освободите Найо ще продължите да дълбаете още по-дълбоко",

пишат на страницата "Хер Флик". Ексцентричната журналистка Соня Колтуклиева пък призова следното:

"Някой бързо да изпрати Найо Тицин на психиатрично лечение! Тази мрачна секта няма елементарно възпитание и чувствителност към трагедиите. Шута на Клоуна е вреден за господарите си и за публичната среда, също така.
Поне не си е направил селфи като Елисавета Белобрадова, кандидат-евродепутатка, пред затъналите в кал от бедствието къщи: “На кални бани сме!” 

Една от първите реакции е на Михаил Кръстев. Ето какво пише той: "Да обобщим. Ужасна катастрофа с жертва, мир на праха му. “Пиарът” на ПП Nayo Titzin първо публикува снимка с премазаната кола от автомобила на НСО, с жертвата още в нея и някакво идиотско послание като късметче от кафе.

Някой с две гънки повече мозък от него му казва, че това не е ок. Найо трие публикацията и пуска нов пост как трябва да се смирим и не може да опише случилото се, въпреки че половин час по-рано си го описва със снимка на умрял човек.

Не вие, бащите ви са направили мемета.
*”Пиарът” е в кавички, не искам да обиждам професията, този човек няма нищо общо с нея". 

Първият пост на Найо Тицин във фейсбук, който той по-късно изтри