Феновете на Локо Сф обявиха бойкот

Те няма да посещават домакинските мачове на отбора

Спорт
15:28 - 15 Май 2024
4798
Феновете на Локо Сф обявиха бойкот

Привържениците на Локомотив (София) заявиха, че преустановяват подкрепата си на домакинските срещи на отбора.

Феновете изтъкват за основна причина бруталният тормоз от страна на охранителната фирма на стадиона.

Ето какво написаха част от "червено-черните" почитатели:

"Всички активни фенове, които досега подкрепяхме отбора безрезервно, прекратяваме посещенията на домакинските мачове на отбора поради многократните превишавания на правата от страна на охраната на стадиона, достигнали до физически посегателства дори върху непълнолетни и върху възрастни над 70-годишни фенове.

Стадион "Локомотив" не е нощен клуб и ние не можем да търпим поведението на охранителите в стил мутри от дискотека тип 33.

Вместо незабавно да изгони тази охранителна фирма, от страна на ръководството на клуба, както и на треньори в ДЮШ, "по случайност" преки роднини на ръководен фактор в клуба, също се сипят заплахи към немалко фенове на Локомотив, дръзващи да изразят недоволство от унизителните резултати през този сезон. На деца в ДЮШ е забранявано да подкрепят мъжкия отбор в агитката...

Ние, феновете на Локомотив, останахме единствените пазители на достойнството, на историята на този велик някога клуб, на емблемата, на честта на червено-черната фланелка.

Сегашното ръководство прави всичко възможно - дали целенасочено, или от демонстрираните постоянно некадърност и аматьорщина - да се чувстваме нежелани на стадион "Локомотив" и да оставя отбора без подкрепа и в най-важните и тежки моменти.

На президента на клуба Иван Василев пожелаваме успешно възстановяване и разум при взимането на спешни мерки за оздравяване на клуба, които да включват смяната не само на охранителната фирма на стадиона."