ГЕРБ тръгва към изборите с мото "Не на шарлатаните"

Политика
11:38 - 11 Август 2022
1594
ГЕРБ тръгва към изборите с мото "Не на шарлатаните"

По време на предизборната си кампания от ГЕРБ ще предложат решения за кризите, в които е изпаднала България. Това заяви Томислав Дончев, след като партията се регистрира в ЦИК за изборите през октомври.

„За нас голямата цел е да върнем максимална част от доверието на българските граждани. Ще водим спокойна и разумна кампания. За нас е от изключително значение България да прекрати използването на политическата шарлатания – да говориш едно и да правиш друго. Думите в политиката отново трябва да имат смисъл”, заяви той пред журналисти.

„За последната година думите загубиха смисъл. Управляващите и политиците говорят едно и правят друго. Остра риторика против „Газпром” и  в същото време продължаваме да купуваме руски газ, с руски посредници", допълни той.

Все още не е ясно дали ще има нови лица в листите на ГЕРБ. „Със сигурност оценката на ръководството на партията за работата на парламентарната група е добра. Това не означава, че няма да търсим свежи попълнения. Една партия трябва да се развива”, каза още Дончев.