Господарката на злото - най-актуалната идея за хелоуин-визия

Известни блогъри дават съвети как да се гримираме за празника

Бюти
16:25 - 30 Октомври 2019
7507
Господарката на злото - най-актуалната идея за хелоуин-визия

Какъв трябва да бъде тематичният грим за Хелоуин 2019? Мнозина ще бъдат в костюми на Господарката на злото или Жокера, тъй като това са най-популярните филмови герои за този месец.

Въпреки това има още много идеи, от които може да се възползвате за оригинален външен вид в деня на "призрачния празник". Страшният макиаж не е задължителна основа, винаги може да направите сладка и забавна визия!

Има много прости опции като дивата на 20-те години от Големия Гетсби например.

Гримът на котка, бамби и заек обикновено се създава за пет минути: рисувате нос и мустаци и визията е готова за няколко минути!

Ще трябва да работите малко повече ако решите да се превъплътите в русалка, вещица или вампир. Дори и да е така, няма да се нуждаете от нищо повече, освен от несесера си с козметични принадлежности и умела ръка за работа с четката и гримовете.

Други методи са рисуването върху лицето, неговото цялостно боядисване и използването на латексови материали. С помощта на рисуването на лице можете да създадете много варианти за хелоуински визии. Особено е полезно за грим поп арт.

Течният латекс от своя страна помага за създаване на 3D ефекти като белези, порязвания, "разтопено" лице или високи скули, каквито се забелязват в образа на Господарката на злото от едноименния филм.

Интересното е, че не е нужно да притежавате всички умения на професионални гримьори, за да направите един прилично красив и впечатляващ грим за Хелоуин. Към днешна дата има мног овидеа в ютуб, в които известни блогъри дават ценни съвети за създаване на перфектната визия за празника.