ХИТ СНИМКИ: Вижте Рая Назарян като млада брюнетка

Шефката на парламента изглежда като фотомодел

Политика
16:46 - 26 Юни 2024
13843
ХИТ СНИМКИ: Вижте Рая Назарян като млада брюнетка

Председателката на 50-ото Народно събрание Рая Назарян е имала съвсем различен имидж само допреди няколко години. 39-годишната варненка е била забележителна брюнетка по времето, когато прохожда в юридическата професия.

Мълвата твърди, че Рая е имала връзка с модния бос и собственик на „Денил“ Емил Арабаджиев. Никой от двамата обаче не потвърждава подобна информация. Двамата обаче със сигурност имат снимки заедно, правени около 2010 г., на които бъдещата политичка изглежда като истински фотомодел.

Назарян е родена на 16 септември 1985 г. във Варна. Завършва средното си образование в местната Хуманитарна гимназия „Константин Преславски“. След това учи „Право“ в Университета за национално и световно стопанство. Дипломира се като юрист и от 2013 г. е член на Софийската адвокатска колегия. Работи в областта на облигационното, вещното, застрахователното, семейното и наследствено право. Специалист е по медиация и извънсъдебно уреждане на търговски и застрахователни спорове.

Като адвокат Назарян е водила делото на партия ГЕРБ срещу Бойко Рашков от ПП, твърдят запознати. Процесуален представител е на Делян Добрев по иска на Илиян Василев срещу Добрев от 27.01.2023 г., с който Василев претендира за компенсация за това, че над година и половина не е разполагал със средствата си заради наложения му запор по дело за клевета, заведено от Добрев.

Снимки: "Ретро"