Илон Мъск призна иска ли да опъне Джорджа Мелони

Шоу
13:21 - 26 Септември 2024
2872
Илон Мъск призна иска ли да опъне Джорджа Мелони

Илон Мъск отрече да има романтична връзка с италианския министър-председател Джорджия Мелони, след като снимка, на която двамата се гледат нежно в очите, стана изключително популярна.

Милиардерът предприемач и първата жена министър-председател на Италия бяха заснети заедно на събитие тази седмица, по време на което Мъск връчи на г-жа Мелони наградата „Глобален гражданин“ на Атлантическия съвет.

Снимката от бляскавото събитие в Ню Йорк запали интернет, като един човек я описа с думите: „Всички знаем какво се случи след това...“

Но 53-годишният Мъск написа в X: „Бях там с майка ми. Нямам никакви романтични отношения с премиера Мелони“.

Съобщава се, че 47-годишната Мелони е поискала Мъск да бъде човекът, който да ѝ връчи наградата на събитието в понеделник, докато технологичният бизнесмен е летял до Италия два пъти миналата година, за да се срещне с италианския лидер - през юни и декември.

Технологичният предприемач засипа с похвали Мелони, докато ѝ връчваше наградата, като заяви, че тя е „човек, който е дори по-красив отвътре, отколкото отвън“.

Той също така я описа като „автентична, честна и мислеща“, съобщава Politico.

Десният политик отвърна на комплиментите, като заяви, че Мъск е „скъпоценен гений“.

Джорджия Мелони, която управлява от октомври 2022 г., се раздели с дългогодишния си партньор, телевизионния журналист Андреа Джамбруно, през 2023 г.

Двойката има осемгодишна дъщеря заедно.

Мъск беше женен за писателката Джъстин Уилсън, а два пъти беше женен за актрисата от „Западен свят“ Талула Райли. Срещал се е и с актрисата Амбър Хърд и певицата Граймс. Има неуточнен брой деца, поне 12.