Иван Гешев свързан с центъра на Галактиката

Мистика
11:59 - 20 Ноември 2019
10060
Иван Гешев свързан с центъра на Галактиката

Шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев, който е на половин крачка разстояние от поста главен прокурор, е роден под щастлива звезда. Шеметният му късмет в кариерата се дължи не на друго, а на факта, че той има пряка енергийна връзка със сърцето на Млечния път, който е в съзвездие Стрелец. Разкритието направи топастрологът Силва Дончева в разговор с Люба Кулезич по телевизия Евроком.

Оказва се, че датата 19-и декември, когато е роден Иван Гешев, е изключително добра. „ И когато слънцето се намира на 19-и декември, то е в съвпад не с какво да е – то е в съвпад с галактическия център, т.е. оторизацията свише е доста интересна“, обясни Силва Дончева. Пред Lupa.bg тя уточни, че на всички хора, родени тогава, е дадена определена мисия. Не всички обаче били в състояние да прихванат звездното влияние.

Tова е абсолютна отговорност и от него зависи как ще отиграе тази ситуация“, коментира астрологът. Силва Дончева предупреди, че ако човек с подобна мисия не спазва законите в най-висшия им вид, тогава това може да се обърне срещу него като ужасен бумеранг. Особено ако се поблазни да използва потенциала си с отрицателен знак.

Този астрологичен анализ обяснява и друго – афинитета на Гешев към космическите метафори. Помните, че преди две години той сравни задачата на разследващите по делото КТБ „със сложност, близка до това с дизелов двигател да кацнеш на Луната“.

Междувременно във вторник президентът Румен Радев подчерта, че не приема ултиматуми и ще се произнесе по назначаването на Иван Гешев за главен прокурор в обозрим срок. "Няма да протакам. Не съм човек, който използва различни манипулации", коментира държавният глава. Радев върна указа след първия избор на Гешев с мотива, че избор сред само един кандидат не говори добре за демократичнността на правосъдната система.