Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

Бившият съпруг на Ким не спря да публикува агресивни послания към Дейвидсън

САЩ
23:30 - 09 Август 2022
2853
Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

В края на миналата седмица стана ясно, че е настъпил краят на доста любопитната връзка между Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън. Милиардерката и комикът бяха заедно от октомври миналата година.

Ким и Пийт са се разделили като приятели, а причината да го направят е, че са доста заети професионално и им остава малко време да са заедно.

"И двамата пътуват постоянно и им беше трудно", коментира източник на списание Пийпъл. И уточнява, че 41-годишната Кардашиян и 28-годишният Дейвидсън са в чудесни отношения и решението за раздялата им е съвместно.

Междувременно Пийпъл разкриха, че комикът от няколко месеца се е подложил на психотерапия заради емоционалните травми, нанесени му от Кание Уест. Бившият съпруг на Ким не спря да публикува агресивни послания към Дейвидсън онлайн.

Уест стигна до там да направи видеото към песента си Eazy с пластилинен Пийт Дейвидсън, когото Кание отвлича и погребва жив. Последната нападка на рапъра към комика беше след новината за раздялата. "Пийт Дейвидсън мъртъв на 28", гласеше публикация на Уест, която вече е изтрита.

От Пийпъл уточняват, че въпреки всичко Пийт не съжалява, че е бил гадже с Ким Кардашиян и иска всички да са наясно, че тя го е подкрепяла през цялото време, когато е бил атакуван в интернет от Кание Уест.