КПП-та ли? Проститутките бръмчат от град на град

Ексклузивно
14:16 - 26 Март 2020
7398
КПП-та ли? Проститутките бръмчат от град на град

Временните пропускателни пунктове по градовете, поставени за възпиране на ненужните пътувания като превантивна мярка срещу разпространението на коронавируса, не ловят проститутките.

Това разбираме от обявата на една от най-смелата „жрица на любовта“, която живее в Кърджали. Офертата й гласи единствено: „Пътувам до всеки град!”, без да я вълнува, че страната е под тотална карантина и достъпът до петимините за ласки извън родния й град е ограничен от полиция.

Предложението е от 25-годишна палавница, оценила ласките си на 80 лева на час. Труженичката от най-старата професия е посочила, че местонахождението й е в квартал „Байкал“, установи проверка на 24rodopi.com.

Проучване на екипа ни посочи също така резултат: три дами предлагат сексуални услуги в Кърджали по време на извънредното положение. Две оферти има и от… травестити.

„Наслади се на моята компания и онова, което предлагам. Аз очаквам сериозни обаждания, за да се задоволим заедно“, се посочва в предложението.

Припомняме, че преди здравната криза, свързана с коронавируса, десетки момичета презентираха възможностите си за платени ласки в региона. Обявите бяха над 60.

В извънреден режим цените са паднали с 20 лева. Всички оферти са за 80 лева на час.