Лекарите : Операцията на Стефан Данаилов не е спешна

Актьорът ще претърпи смяна на тазобедрена става в София

Новини
08:55 - 21 Август 2019
1691
Лекарите: Операцията на Стефан Данаилов не е спешна

Стефан Данаилов е в добро общо състояние, след като вчера беше приет в болница в Бургас по спешност със счупена тазобедрена става. Ламбо е пострадал при падане на мократа тераса в апартамента си в Приморско. Вчера той бе откаран с линейка в Отделението по ортопедия и травматология на болница „Бургасмед“.

Очаква се да му бъде направена операция, актьорът е минал през всички нужни изследвания. Предстои актьорът да бъде транспортиран в болница "Софи Мед" в столицата, за да се подложи на операция в родния си град, близо до дома си.

"Състоянието му е стабилно, без промяна в показателите му от вчерашния ден. Днес ще бъдат назначени допълнителни консултации със специалисти и допълнителни изследвания. Подготвя се за операция, която не е спешна", каза директорът на бургаската болница. 

"Ще се избере най-подходящият момент за операцията. Състоянието му, пак повтарям, не налага спешност. Мисля, че няма вероятност той да не бъде опериран тук", каза още Апостолов. 

"Състоянието му за положението, в което се намира и диагнозата му, е добро. Има даже чувство за хумор", заяви директорът.  "Чакат го рехабилитации. Надявам се да се възстанови бързо", каза лекарят.