Мая бори социалните неравенства с чанта за 1000 лева (СНИМКИ)

Бившата бесепарка обединява усилия с Георги Първанов за следващите избори?

Политика
13:31 - 21 Май 2022
5735
Мая бори социалните неравенства с чанта за 1000 лева (СНИМКИ)

Председателката на новата партия "Изправи се България" Мая Манолова блесна в Пазарджик с видимо нова чанта на популярна италианска марка за над 1000 кинта. Докато бори социалните неравенства и събира подписи за истинска антиинфлационна национална програма, бившата бесепарка и зам.-шеф на Народното събрание продължава да си угажда и да пълни гардероба с най-изкусните модели аксесоари дори и извън парламента. 

Междувременно от фотосите, публикувани в профила на Манолова в социалната мрежа от посещението й в Пазарджик, стана ясно, че тя явно готви евентуална коалиция по-бързо с АБВ, отколкото с формацията на Стефан Янев. 

На сладка раздумка в центъра на града блондинката бе щракната с бившия областен управител и един от учредителите на партията на Георги Първанов - Трендафил Величков. Той също бе член на БСП дълги години - сочен за близък до Кирил Добрев. 

Иначе луксозната чанта на Мая е от култовата серия "Маргарита" на италианския бранд - както се казва и щерката на Величков.

Притурката към тоалета на бившата омбудсманка се продава втора ръка между 100 и 200 евро, а за нов модел трябва да се чака специално поръчка от марката и цената е главозамайваща - със сигурност над хилядарка. Е, все пак не изключваме Манолова да е пръснала доста по-малко, ако чантата на рамото й е реплика.