Мутрофанова цъфна при мощите на Кирил и Методий по бели маратонки (УНИКАЛНО ФОТО)

Любопитно
17:15 - 24 Май 2022
6332
Мутрофанова цъфна при мощите на Кирил и Методий по бели маратонки (УНИКАЛНО ФОТО)

Продължаващата по неясни причини все още да е посланик на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова цъфна пред мощите на Светите братя Кирил и Методий в "Света Неделя" с два отличителни аксесоара. Единият беше очакван - преизбраният наскоро шеф на путинофилите от АБВ Румен Петков. Другият беше по-неочакван - чифт бели маратонки като от старото парче на Стефан Вълдобрев.

Мутрофанова, както я нарича голяма част от благодарния български народ, отново намери начин да унижи страната ни с избора си на облекло. След като на 9 май се появи в кървавочервена премяна, която вероятно символизира хилядите жертви на комунистически терор по време на окупацията на Червената армия, полковничката този път се беше облякла как булка от филм на ужасите изцяло в бяло.

Освен червения Румен, който сигурно е силно вярващ православен Християнин, компания на Мутрофанова правеше княз Никита Лобанов - Ростовски (седналият с бастуна). Наследникът на най-старата руска княжеска фамилия обаче поддържаше солидна дистанция от своята сънародничка, за разлика от нашенеца.