На крачка от мечтаната усмивка

Денталните импланти са дългосрочно решение

Новини
11:47 - 29 Ноември 2021 (обновена)
1919
На крачка от мечтаната усмивка

Съвременната дентална медицина е напреднала толкова много, че почти сме надскочили всички минали ограничения, които са ни държали далеч от здравите и красиви зъби. До неотдавна, когато падне постоянен зъб, ние се озовавахме в безизходица и се принуждавахме да живеем непълноценно. Прибягвахме до мостове или изкуствени ченета, които неминуемо увреждаха здравите зъби.

Проблемите се отразяваха не само на храненето (от където се досещате тръгват и други неприятности), но и на нашето самочувствие. Сега това може да си остане само лош спомен, а ние да се възползваме от модерните дентални импланти.

Дори и да се храните здравословно, да почиствате редовно и да полагате всякакви съпътстващи грижи за своите зъби, никой не е застрахован от проблеми с тях. И тук не става въпрос за потъмняване, кариес, изкривяване или друго, а за липса на зъб. Трудно ще скриете подобен проблем.

Дългосрочно и сигурно решение

Поставянето на дентални импланти е единственото дългосрочно и сигурно решение. Така ще си върнете удоволствието от храната и високото самочувствие.

Последният писък в технологиите ни осигурява минимална инвазия и защита. Няма да се наложи повреждане на съседни зъби или временни приспособления.

Коронката, завършваща импланта, по нищо не се различава от липсващия естествен зъб. Те не са подвижни и ще придобиете отново загубената си увереност от красивия вид.

Грижата за тях е същата, както и при истинските зъби. Сутрин и вечер с паста за зъби. Спокойно може да използвате конец и вода за уста.

Пренебрегването на проблема не си заслужава риска. Ако по една или друга причина изгубите зъб, нехайството може да доведе до загуба на кост и дори хлътване на профила.

Професионалната изработка и поставяне не рядко успяват да гарантират почти вечна употреба. Нужно е малко време, докато имплантите се превърнат в неразделна част от костта, но резултатът впоследствие си заслужава търпението.

Процедурата дори има възможността да възстанови венеца. Всяка една корекция от този вид се прави съобразно лицевата конструкция. Когато изгубите зъб, последната неизбежно се видоизменя, а имплантите успешно се борят и с този проблем.

Комфорт и свобода

Стабилността на денталните импланти сама по себе си е гаранция за нормализиран начин на живот. Независимо от навиците ви и храната, която консумирате, те няма да напомнят за себе си с друго, освен с естетика и удобство.

Важно условие за здравословното ви състояние са регулярните прегледи след поставянето им. При добра грижа едва ли ще имате причина за оплакване, но превенцията е желателна, за да поддържате пълноценно ежедневието си.

Разгледайте портфолиото на естетичния стоматолог, който създава красиви усмивки с вдъхновение и дори обича да пее, докато работи – SofienRiahi.com.

Запишете час за консултация и направете решаващата крачка към мечтаната визия!