Най -точният хороскоп за 30 август

Астро
06:58 - 30 Август 2022
4178
Най-точният хороскоп за 30 август

На 30 август Луната продължава транзита си през въздушния знак Везни. Днес също е повишено чувството ни за справедливост и търсенето на компромисни решения по важни въпроси.

Творческото ни вдъхновение и необходимост да се докоснем до красотата и изкуството ни мотивират да общуваме с приятни за нас хора, да творим, да слушаме музика, да посещаваме интересни културни мероприятия и обществени събития. През първата половина на деня дисхармоничните аспекти на Луната и Меркурий към Юпитер в Овен все още са активни, а това налага по-сериозно отношение към спазването на законите и правилата.

Не трябва да се действа импулсивно и рисковано. През втората половина на деня Луната във Везни вече образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, което повече благоприятства взаимодействието между институциите, както и всякакви преговори с висшестоящи лица. Добро време за планиране на бъдещи цели, организационна и научна работа, за нови начинания и проекти.

При транзит на Луна във Везни проявяваме повече разбиране, изслушваме отсрещната страна, настроени сме миролюбиво и сме склонни на компромиси.

Много е важно да се намери равновесие и да не „накланяме везните“ в една или друга посока. Но не е нужно и да заобикаляме конфронтацията, ако е наложително, само и само да угодим на другите. В здравословен план са уязвими бъбреците, кръста и кожата. Денят не е подходящ за операции на бъбреци, за пластични операции и корекции, за силно натоварване в областта на кръста със спортни дейности. Препоръчително е да не се прекалява със сладки и тестени храни.

Този ден е неблагоприятен за родените предимно през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Предизвикателните аспекти на Луната към вашето Слънце може да се отрази по-неблагоприятно на физическото или емоционално състояние и да се чувствате по-напрегнати.

Може да срещате повече затруднения в общуването или пречки в осъществяването на целите си, както и неодобрението на околните по отношение на вашето мнение или предложения. Днес не се натоварвайте прекалено, по възможност избягвайте конфликти, за да не си навредите по някакъв начин. Стремете се към сътрудничество с хората и към баланс в отношенията и в поведението си. Предпазвайте се от неприятности, травми и инциденти.

Денят се очертава доста по-ползотворен и успешен за родените под знаците и най-вече през втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

До около обяд може и при вас да е по-динамично положението, но след това нещата ще си идват на мястото от само себе си и всичко, което предприемете, ще се увенчае с успех. Можете да разчитате на подкрепата на висшестоящи хора, на роднина или стар приятел. Вашите идеи ще се приемат добре, а можете и да повишите своя авторитет. Много добър ден за вас за уреждане на важни професионални, имуществени и други семейни или юридически въпроси, за бизнес или дипломатически преговори, творческа работа, срещи с приятели и други интересни личности. Бъдете здрави!