Найденов към Божков: Колко струваше поръчката за убийството на Манол Велев?

Новини
11:58 - 08 Юни 2020
5996
Найденов към Божков: Колко струваше поръчката за убийството на Манол Велев?

Бизнесменът Цветомир Найденов отново контрира Васил Божков след последната му провокация във фейсбук. Както съобщихме, хазартният бос отправи въпрос към потребителите на социалната мрежа „Ще ме подкрепите ли в нов политически проект?“. Към момента в анкетата са отговорили около 22 000 души, като естествено, предвид факта, че са на неговата страница, повечето са дали своя глас в подкрепа на Божков.

Ето какво написа Цветомир Найденов във фейсбук:

"И аз имам един въпрос към Васил Божков, новия политик: Колко ти струваше поръчката за убийство на М.В.?".

Най-вероятно Найденов визира убийството на Манол Велев. Публична тайна е, че Черепа е основния заподозрян като поръчител, въпреки че тогава тази версия изобщо не е била разследвана.

Припомняме, че преди няколко седмици от прокуратурата обявиха официално, че Божков е с нови повдигнати обвинения за подбудителство на четири убийства. Едното е именно срещу Манол Велев, друго е срещу Йордан Динов, както и срещу още две лица. Общо срещу Божков има повдигнати 18 обвинения.

"Черепа и Китин явно по време на карантината са гледали по Нетфликс филма "Наркос". Не мога да си обясня тази глупост Черепа да се прави на Пабло Ескобар. Най-големият престъпник на България ще прави политически проект?! WTF! Поредната груба грешка на Васил Божков", пише още Цвеномир Найденов.