Народът в Добрич изрита Ангел Джамбазки! (ВИДЕО)

Министър Красимир Каракачанов изпрати полицаи да пазят неговия човек от хората

Новини
13:37 - 22 Май 2019
4194
Народът в Добрич изрита Ангел Джамбазки! (ВИДЕО)

Със скандал и арести на мирни граждани завърши предизборно мероприятие на водача на листата на ВМРО Ангел Джамбазки в Добрич.

Жители на града бяха дошли с плакати, на които изразяват недоволството си от позицията на евродепутата при гласуването на Истанбулската конвенция в Брюксел.

Ще припомним, че там той не е гласувал против този документ.

Затова и надписите бяха "Браним България от Джамбазки и такива като него!", "Не посягай на децата, Джамбазки. Те са само два пола" и др.

Полицията в Добрич се намеси в събитието и отведе в районното управление недоволните от Джамбазки хора. Те се оплакаха, че с тях са се държали грубо, някои имат синини по ръцете, защото са били дърпани насила.

Местните жители коментираха, че това е абсурдно и недопустимо – държавата да пази от народната „любов” кандидат за Европейския парламент.

"Наздраве, господин Каракачанов! Спите ли спокойно нощем? Сладко ли е виното? Тежките софри носят ли мир на душата Ви? Успявате ли да съберете телесата си на голямата мраморна тераса? А място за съвестта Ви там има ли?

Колко български паспорти продадохте днес?

Колко терористи направихте "български граждани"? Избихте ли разходите си по лъскавата предизборна кампания на малкия пекинез Джамбазки? Има ли за вино? Има ли за нова тежка софра?

Не лягайте гладен! Мислим Ви!

Поздрави,
Гладният народ!

Наздраве, господин Джамбазки! Чухме, че озлобеният народ ви е изритал като мръсно куче от Добрич? Обиден ли Сте? Сигурно Сте! Разбирам! Затова ли им изпратихте униформени, които да ги заключат и малтретират?

Насинените от полицейска, политическа и душманска репресия хора бранят децата си, господин Джамбазки! Те друго не искат. Искат бъдеще... за децата си. Себе си са прежалили.

Бъдеще, базирано на консервативни семейни ценности, които са твърде далече от Вас, за да успеете да ги разберете. Те обичат децата си. А Вие своите? Къде са милионите от Европарламента, господин Джамбазки? Нали обещахте да ги дарите? Има ли за вино? За тежки софри има ли?

Не лягайте гладен! Мислим Ви!

Поздрави,
Гладният народ!", изразиха в социалните мрежи своята позиция хора, участвали в събитията в Добрич.