Натали Трифонова бясна на таксиджиите на летището

Синоптичката се прибра от Рим, където прекара няколко незабравими дни

Ексклузивно
10:59 - 17 Ноември 2022
18707
Натали Трифонова бясна на таксиджиите на летището

Натали Трифонова изказа възмущението си от родна таксиметрова компании. Синоптичката се прибра от Рим, но на летището в София й се е наложило да си вземе таксиметрова кола, която да е прибере в дома й. Блондинката никак не е останала очарована от автомобила, който я е превозил и избуха с пост във фейсбук:

"OK Supertrans 9732121- фирмата с най-невъзпитаните и нагли шофьори на летище София! Никога повече!".

Трифонова не поясни дали шофьорът се е държал грубо, или й е взел много пари, но всичките й виртуални приятели се съгласиха с нея. Част от мъжете дори й предложиха да я возят безплатно вместо да си наема кола.

"Супер са си, псуват те, пушат си в колите, миришат на пот, държат се надменно (сякаш са с пет висши образования) държат се сякаш си им длъжник, пърдят си в колите……….нооооооо това е наша България (за огромна жалост)", "Чиста злоупотреба с монопол. Една таксиметрова фирма си спечели правото само тя да държи тротоара пред летището и тотално се самозабрави. Ако бяхме нормална държава не само таксита щяхме да имаме, а и да си поръчваме и избираме Uber и още куп компании. Но у нас интересът на таксиметровите фирми, които дерат шофьорите с убийствени лизинги, е много по-важен от този на потребителите (данъкоплатците)." и

"Споделям мнението Ви! Масово са от малцинствата, груби и нагли сякаш някой на сила ги е качил в колите... Да не споменавам как се пазареше през целия път от летището до Бояна как този дълъг курс не му се връзвал финансово и се опита да изнуди за двойна на апарата сума...Съжалявам, че не направих оплакване във фирмата. Никога повече няма да ползвам техните услуги, дори и от летището!!!" - пишат под публикацията на красавицата.