ОБРАТЕН SEX ТОРМОЗ: Моника Валериева мъчи рома Меди с голи снимки

Дупничанката засипвала певеца с пикантни съобщения и свои фотоси, за да му припомни какво е изпуснал в кревата

Шоу
18:01 - 28 Октомври 2024
6290
ОБРАТЕН SEX ТОРМОЗ: Моника Валериева мъчи рома Меди с голи снимки

Почти 3 години минаха от раздялата на Моника Валериева и чалга секссимвола Меди, но дупнишката бръмчалка не се предава лесно. Двамата дори живяха заедн, преди певецът от ромски произход да прекрати връзката им, тъй като си търси по-млада и по възможност девствена жена за семейство, както повелява традицията на етноса му.

Едва сега Меди публично обяви, че тогавашния му хит "Не, мерси" е посветен именно на палавата Мона. "Това парче го написах за бившата ми тогава и с него поздравявам всички бивши", каза Меди на последното си участие тези дни. В песента се пее за болезнената ревност и драмите на въпросната бивша, както и за това, че той пази телефонния й номер, само за да не й вдигне никога повече.

"От нищо скандали и драми. Жестоко се излагаше всеки път. Преследваше ме и ме търсеше, но ми писна и сложих край. Сега съм с други, хубаво ми е и не бих се върнал назад никога", признава Меди, който е написал всичко това и в самото си парче.

Моника и Меди изглеждаха доста сериозна двойка

Нещо повече - запознати твърдят, че смуглият изпълнител е бил подложен на истински секс тормоз от бръмчалката. Тя го засипвала с пикантни съобщения и свои голи снимки, за да му припомни какво е изпуснал в кревата.

"Ако тя беше мъжът, а той - жената, отдавна да я е осъдил за тормоз. За съжаление в България няма как да убедиш полицията, че сексуални посегателства може да има и в двете посоки", твърдят приятели на певеца.

Остава неясно дали Валериева го е провокирала с нещо, за да се сети за нея точно сега. Може би с някоя пикантна снимчица?