Оперират Ламбо в Бургас ?

Новини
09:56 - 21 Август 2019
2567
Оперират Ламбо в Бургас?

Операцията на Стефан Данаилов вероятно ще бъде направена в Бургас, макар че се очакваше актьорът да бъде транспортиран в София. Това обясни синът на Ламбо Росен Цанков.  

"Мисля, че операцията ще е в Бургас. Стефан това е решил, а щом той го е решил, трудно човек може да му повлияе. Щом той си е намерил екипа и болницата, на която разчита, значи всичко е наред", добави Цанков. 

Росен обясни, че е говорил с Данаилов, държи и постоянна връзка с Росица Обрешкова, която е негова племенница и е в морския град. "Аз съм в София, като връзка, ако нещо трябва тук и трябва да помогна. Той е в много добра кондиция. Той е със страхотен дух. Четох доста спекулации, но искам да се знае, че всичко е наред", каза Цанков.

Росен е на мнение, че не е удачно в това състояние актьорът да бъде преместван в друга болница. 

"Мисля, че той ще иска най-доброто за себе си. За плащането обаче към този момент не мога да кажа нищо, защото наистина не знам. Надявам се да се оправи по-бързо", завърши той. 

Племенницата на актьора Росица Данаилова пък отбеляза, че "късметът му сработи и този път."

"По молба на Мастъра съобщавам на целокупния български народ, че той е добре, не е в тежко състояние. Чувства се добре. Каза че е ранен партизанин - така да го приемаме", подчерта Обрешкова.