ОСТРО ВЛИЗАНЕ: Питат Илхан Кючюк гей ли е, той бяга с 200 (ВИДЕО)

Евродепутатът отказа да разкаже как е станал милионер

Политика
22:05 - 01 Август 2024
4733
ОСТРО ВЛИЗАНЕ: Питат Илхан Кючюк гей ли е, той бяга с 200 (ВИДЕО)

Илхан Кючюк беше подгонен от напориста репортерка, която искаше да го разпита има ли истина в слуховете за негови безразборни хомосексуални връзки у нас и в Брюксел.

В последните седмици се появиха публикации, че заради връзките си с мароканец в европейската столица Кючюк попада в полезрението на турското разузнаване и бива вербуван за секретен сътрудник със задача да предава българските национални интереси.

По същото време той топли леглото и на настоящия депутат Валентин Тончев, който по онова време му е бил сътрудник в Европарламента. Аферата им е публична тайна за всички депутати в движението.

Кючюк беше заклещен на входа на Би Ти Ви, където той се готвеше за участие в сутрешния блок. Въпреки че най-голямата частна национална телевизия преди време излъчи разследване за това как Илхан за нула време е станал милионер без да има собствен бизнес, той отказа да отговори откъде идват несметните му богатства.

Функционери от ДПС твърдят, че от 2014 г. насам, когато Илхан Кючюк спечели първия си мандат като евродепутат, той е успял да отклони милиони левове от Брюксел чрез заплати за сътрудници, наеми на офис помещения, представителни разходи, рекламни материали и бутафорни социологически проучвания.

Според грубите сметки на въпросните за 10-годишния си престой в Европейския парламент Илхан е прибирал неправомерно ежемесечно между 12 000 и 20 000 евро, надписвайки фактури с умишлено двойно и тройно завишаване на разходите.