Патилата на столичанка: Фирма „Ворошилов” ни подведе с менте-промоции

Въпреки атрактивната оферта за дограма, пробвали да ударят клиентите с 550 лв.

Новини
15:30 - 30 Август 2024
8261
Патилата на столичанка: Фирма „Ворошилов” ни подведе с менте-промоции

Дойде времето за масовите ремонти, а оттам и рязко скочи лакомията на фирмите за печалба на всяка цена. Поредните потърпевши от „баш майстори” разказаха пред Lupa.bg за патилата си, след като поръчали нова дограма за дома на своя възрастна роднина.  

Заради атрактивната оферта се спрели на фирма с иначе леко смущаващото име „Ворошилов” в кв. „Красна поляна”, които потвърдили обявената цена от рекламата и обещали всичко да върви по ноти. Получили оферта за малко над 1200 лева и на фона на тоталната скъпотия на услугите, логично решили да се възползват от сезонните отстъпки.

След 5-6 дни, човек от фирмата пристигнал на място, направил измерванията коректно и се обадил в централния офис на жената, обявила въпросната примамлива оферта. Отгоре на всичкото, майсторът установил дори по-малки размери, което предполагало още по-ниска цена.

От офиса обаче не само че не направили отстъпката, но поискали изненадващо по-скъпа цена – с цели 550 лева отгоре, което шокирало клиентката. Тя веднага взела телефона, за да разговаря със служителката, дала официалната оферта.

Последвало нелепо обяснение – грешка е, колежката била натоварена и всякакви подобни нелепи обяснения, които българският потребител е чувал поне веднъж.

Потърпевшата клиентка веднага разбрала, че се касае за подвеждане с цената, още повече, че при поръчката нямало никакви други клиенти, когато въпросната служителка изготвила офертата и за натоварен график и дума не можело да става. 

„Разбира се, че става дума за подвеждане с цената. Изгубихме със съпруга ми цяла седмица, в която чакахме да изпратят майстори и спряхме да търсим други фирми. Дори взехме отпуск.”, разказа жената.   

При цялата гавра, хората се вдигнали и отишли в централния офис на „Ворошилов”, за да потърсят сметка за нелоялното отношение. Оттам получили отново нелепи, но красноречиви обяснения.

Обстановката в офиса също изненадала клиентите – на стените на стаите в халето на фирмата, видели да висят портретите на маршал Климент Ворошилов и съветските водачи от времето на соца Юрий Андропов и Михаил Горбачов.

Естествено, хората се отказали от нелоялната услуга и търсенето започнало отново. В крайна сметка открили друга оферта, но с цената на много нерви и изгубено време. Писна ми от баш майстори, ако мине номерът!, сподели с огорчение потърпевшата.