Погром! Данаил Кирилов нападна съдия във фейса

Министърът на правосъдието призова ген. Атанас Атанасов: Прати го на тенис!

Политика
20:43 - 08 Март 2020
10547
Погром! Данаил Кирилов нападна съдия във фейса

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов изненадващо отговори на нападките на екс съдията Методи Лалов във фейсбук и призова председателят на ДСБ Атанас Атанасов да го изпрати да играе тенис, за да отслабне.

Методи Лалов е бивш съдия, който напусна миналата година и стана общински съветник от “Демократична България”. Той е активен във фейсбук и редовно споменава правосъдния министър в постовете си в негативна светлина и публикува негови снимки. В събота той отново го спомена в свой пост по повод приетото решение за дигитализация на документите в Столичната община от 2022 г. Преди време стана известно изказване на Кирилов за публикувани файлове във ВСС, които са обърнати.

“И този бил по-красив от мен? А колко умен! Новото юридическо острие на ДБ в СОС. Знае какво е pdf файл и машинно четим формат. Поздравления, с аплаузи! Уважаеми генерале Атанас Атанасов! На този не съм давал съгласие да ползва мои снимки в постовете си, а и ти беше споменал нещо за атовете и магаретата. Моля, уведоми своя подопечен за принципа! Или поне го прати да играе тенис на кортовете на Малееви, да поотслабне малко и да разбере как се придобива изгодно общинска собственост. Ако е схватлив, може и да разбере още повече за ограбените от София имоти до 2007 г.”, написа Кирилов във фейсбук.

Магдалена Малеева е съпартиец на Методи Лалов. Данаил Кирилов има предвид придобиването на земята за кортовете на фамилията чрез заменки за панелни апартаменти.