Проверка на Lupa.bg: Българинът масово гледа и плаща пиратски телевизии

Новини
15:37 - 22 Януари 2021
7646
Проверка на Lupa.bg: Българинът масово гледа и плаща пиратски телевизии

Българите масово гледат пиратски IPTV като плащат абонаменти на чужди компании, вместо на родните тв доставчици.

Lupa.bg научи, че така те получават над 2000 телевизионни каналa от цял свят и каталог от близо 70 000 филма. В списъка на програмите са и всички платени у нас телевизии като Диема спорт и HBO. За любителите на порното има и над 300 секс канала.

Качеството, което предлагат световните IPTV доставчици е във full HD формат за повечето канали. В списъка на филмите пък фигурират най-новите заглавия. Пиратските доставчици са качили в базата си дори всички заглавия от Нетфликс, Ейпъл тв и HBO.

Доставчиците дават на клиента линк с 24 часа пробен период. След това по елементарен и много лесен начин, чрез заплащане с дебитна карта през PayPal, клиентът получава услугата. Дават му се опции да заплати в срок от един, три, шест месеца или за цяла календарна година. Колкото по-голям период избере клиентът, той получава по-голяма финансова отстъпка. Така за цяла година се заплаща около 120 лв.

Телевизиите могат да се гледат на смарт телевизор през разнообразни IPTV плеъри, като специалисти твърдят пред Lupa.bg, че най-добър и подходящ е TiVi mate.

Предимството на този вид услуга е, че можеш да гледаш всички програми и филми и на мобилен телефон, компютър или таблет.