Pulse Kids – нова локация и нови възможности за цялото семейство!

От най-бързоразвиващата се верига Pulse са подготвили изненада за Вас!

Здраве
16:01 - 25 Март 2024 (обновена)
2356
Pulse Kids – нова локация и нови възможности за цялото семейство!

След успешната реализация на първия си обект за деца - Pulse Kids и големия интерес към него, от лайфстайл веригата Pulse с гордост обявяват предстоящо откриването на втората си локация - Pulse Kids в Sofia Ring Mall.

От Pulse Kids разкриха, че следващият им обект ще бъде на една ръка разстояние от Pulse Energy Club. Тази стратегическа локация е решена с цел улесняване на клиентите и грижата за тяхното удобство и здраве. Така Вие и Вашето дете може да се възползвате от тренировки едновременно, без да се налага да обикаляте града и да губите време в трафика.

Мисията на Pulse Kids е да помогне на децата да възприемат спорта като начин на живот и да предложат на своите клиенти един one - stop - shop начин за тренировки за възрастни и деца, както и да предоставят първокласни, здравословни и разнообразни занимания за цялото семейство.

В новия Pulse Kids обект в Ring Mall ще откриете разнообразие от гимнастически уреди, батути, басейн с дунапрен и просторна зала, предназначена за най-малките от 1 до 8 години, както и много други съоръжения, специално адаптирани за тях.

Зоната Pulse Revolution е специално разработена за деца от 9 до 15 години, където те могат да се забавляват и развиват под надзора на висококвалифицирани треньори.

В Pulse Kids децата ще изживеят вълнуващи виртуални състезания, на единствената в България интерактивна стена за забавление и спортни игри.

Новият, втори обект в Sofa Ring Mаll ще разполага и с Механична стена за катерене и иновативна система BlazePod, които помагат за развитието на бързите реакции, физическата активност и координацията на децата.

Програмите са създадени с внимание към нуждите и възрастовите специфики на малките посетители. Съчетавайки забавлението с активната имагинация, заниманията насърчават физическото и социалното развитие на децата.

И още! Уникални партита за рождени дни и други специални поводи: забавление, анимация и незабравими мигове в Pulse Kids Ring Mall

Pulse Kids е перфектното място за организиране на детски рождени дни, където децата могат да се забавляват и празнуват специалния си ден по един динамичен и различен начин.  

Те ще могат да подготвят цялата организация до най - малкия детайл - от декориране на пространствата, персонализирани торти и вкусни менюта за хранене, до забавни активности, игри и танци.

Рождените дни в Pulse Kids предлагат 6 тематики на активно забавление, като  всеки гост може да избере своята тема, която професионални аниматори да подготвят за празника или събитието.

Повече удобство с Pulse Energy Club и Pulse Kids

От Pulse и Pulse Kids са решени да направят Вашето преживяване още по-удобно и приятно, отваряйки врата срещу врата, с топла връзка между двете зали,  добавяйки 500 кв.м спортни зони към Pulse Energy Сlub. Със своите 2200 кв. м “open space” зони, вече близо 4 години той впечатлява посетителите си с ултрамодерен интериорен дизайн, преплитащ в себе си ърбан стилистика с екзотични натурални бамбукови и 3D каменни детайли.

Вече ще може лесно да комбинирате тренировките си в Pulse с активностите на Вашето дете в Pulse Kids. Всичко на едно място!

Тази топла връзка не само ще Ви спести време, но и ще Ви даде възможността във всеки един момент да можете да се уверите, че Вашето дете се забавлява и то само на крачка от Вас.

Докато се грижите за здравето си и поддържате добрия си тонус, нашият екип от квалифицирани треньори ще поемат грижата за децата Ви.

Очаквайте датата на официалното откриване!