Риана развя цомби в родния Барбадос (СНИМКИ)

Звездата се включи в зашеметяващ фестивал, облечена в разголен ансамбъл с розови, оранжеви и жълти пера

Шоу
16:24 - 07 Август 2024
1894
Риана развя цомби в родния Барбадос (СНИМКИ)

Риана се появи на традиционния карнавал в родината си Барбадос в понеделник и светкавично прикова погледите върху себе си, като извади едрите си гърди на показ.

Звездата се включи в зашеметяващото събитие, облечена в разголен ансамбъл с розови, оранжеви и жълти пера, превръщайки се в магнит както за присъстващите на карнавала, така и за потребителите в социалните мрежи.

Прилепналият плътно по тялото ѝ тоалет придаваше на изпълнителката ослепителен сексапил, разкривайки щедро женствените ѝ извивки, а златни и сребърни бижута украсяваха разголеното ѝ тяло.

Особена еуфория сред мъжката част от феновете на Риана предизвикаха циците й, голяма част от които, благодарение на шармантния си костюм, тя смело бе изкарала на показ.

Това е първият път, в който виждаме Рири на Crop Over Carnival от 2019 г. насам след пандемията и двете деца, които тя роди междувременно от своя любим - рапъра A$AP Rocky.

По време на празника хиляди хора излизат по улиците, облечени в изумително пъстро облекло, танцувайки на жива музика. Началото му е поставено през 1687 г., когато за пръв път на Барбадос се отбелязва прибирането на реколтата от захарна тръстика.