Само в Lupa.bg: Дилъри предложиха дрога на учител, той ги изпорти на ченгета

Новини
13:50 - 16 Септември 2020
3868
Само в Lupa.bg: Дилъри предложиха дрога на учител, той ги изпорти на ченгета

Глупави дилъри се оказаха зад решетките, след като сбъркали даскал с ученик и му предложили дрога, разказаха пред Lupa.bg ченгета. Комично-трагичната ситуация се разиграла в Сливен. 

Заради младостта на преподавателя по физическо, те изобщо не разбрали че той е даскал, а след половин час им щракнали белезниците. 

учителят казал, че само ще иде да вземе пари и ще купи голямо количество дрога. Вместо това той веднага звъннал на ченгетата, които изненадали "тримата глупаци".

Пред медията ни криминалисти разкриват, че все по-често край училищата засичат дилъри на наркотици. Заради това цивилни служители на МВР започват да се навъртат около учебните заведения. В последните 2 години все по-често се оплакват, че дрогирани ученици влизат в часовете им. Явлението се забелязва при деца след 7 клас. 

В хода на акцията, проведена на 13 септември, на бул.“П. Хитов“ полицейските служители установили трима местни жители – на възраст 26 и 29 години, в момент на разпространение на марихуана. При последвалите процесуални действия, в жилището на единия са намерени и иззети вещества, предмети и пари, свързани с извършваната престъпна дейност. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен.