Само в Lupa.bg: Футболни босове и бизнесмени на хапчета след разпита на Боби Михайлов

Подкрепялите Митко Бербатов богаташи треперят да не са споменати от Перуката

Спорт
17:00 - 23 Юни 2022
9021
Само в Lupa.bg: Футболни босове и бизнесмени на хапчета след разпита на Боби Михайлов

Видни бизнесмени и футболни босове са в паника след разпита на Боби Михайлов. Lupa.bg научи, че богаташите подкрепяли Димитър Бербатов по време на изборите за шеф на БФС треперят да не са натопени за далавери на разпита в ГДБОП, който вчера се проведе с Михайлов.

Боби Перуката, както го наричат враговете му, знаел всички далавери на футболните босове и те се страхували от отмъщение.

Поради факта, че никой не знае какво е говорил разпитваният, повечето от тези, които подкрепяли Митко Бербатов били в страх - дали идните дни няма да бъдат привикани.

Припомняме, че разпитът на ръководителя на БФС продължи малко повече от час.

Информацията за какво се е говорило си остава секретна, както от МВР, така и от самия Михайлов и футболната централа.

Lupa.bg научи обаче, че в Българският футболен съюз коментирали помежду си разпита с усмивка и били категорични, че няма как Боби Михайлов да се сдобие с обвинение.

Наскоро името на Борислав Михайлов се появи в разследване, в което се твърди, че той има връзка с един от лидерите на "черното тото" Дан Тан. 

Преди дни изтече снимка на Михайлов с Костадин Хаджииванов и Дан Тан. Тримата са на яхта в навечерието на 2011 г. Само два месеца по-късно България прави 2:2 с Естония, а мачът е организиран от фирмата на Тан. Двубоят е анулиран от ФИФА, защото е доказано, че е уговорен. Тогава се разбра, че наказания за двете национални федерации няма. Вината беше хвърлена върху съдията и върху фирмата организатор - "Фути интернешънъл медия", която е на Тан.